Onze laadpalen

IMG_9487

Wallbox

De Wallbox Pulsar Plus laadpaal is klein, compact en van lichtgewicht. Dit laadstation kan vanaf 4000W laden met zonnestroom. De buitenkant heeft een moderne uitstraling, waardoor je hem met plezier ophangt. De laadpaal is eenvoudig te gebruiken waardoor deze uitstekend geschikt is voor thuisgebruik. De Pulsar Plus heeft een 5 of 7 meter kabel met Type 2 stekker en een fabrieksgarantie van 2 jaar.

 

vanaf €684,- excl BTW

IMG_9269

Tesla Wallconnector Gen 3

Prachtig laadstation wanneer u in het bezit bent van een Tesla. Het nieuwste model is de Tesla Wallconnector Gen 3.

De Wallbox beschikt over WiFi waarmee het laadstation automatische updates uitvoert en een handige app waarmee u eenvoudig het verbruik kan inzien.

vanaf €500,- excl BTW

Laadpaal in Dronten

Zappi type V2

Heeft u zonnepanelen en wilt u de auto hiermee opladen? dan is de Zappi V2 zeer geschikt voor u. Dit laadstation kan al vanaf 1400W laden met zonnestroom en is prettig in gebruik en zeer geschikt om uw auto op te laden wanneer u energie opwekt met zonnepanelen. Er is standaard loadbalancing ingebouwd zodat uw meterkast is beveiligd tegen overbelasting.

vanaf €915,- excl BTW

Alfen type S-line - laadpaal monteur

Alfen type S-line

De Eve Single S-line is ontworpen om werkelijk slimme functies voor thuis opladen te bieden. De compacte behuizing bevat een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden. Hij is beschikbaar als laadcontact, of verbonden met een kabel inclusief kabelopslag. 

vanaf €799,- excl BTW

Alfen Eve Single Pro-line

De Alfen Single Pro-line laadpaal is een enorm toekomstgerichte lader. De laadpaal van Alfen heeft alle technologie hardwarematig in het product zitten: de lader is voorbereid op loadbalancing, 32A laden, Smart charging en verrekening. De Alfen lader is enorm betrouwbaar. Laadpalen van Alfen zijn van nederlande makelaardij.

vanaf €1040,98,- excl BTW

Graag komen wij langs voor
een offerte op maat.