Onze laadpalen

Wallbox-Pulsar-plus

Wallbox

Instapmodel voor thuisladen. Deze Wallbox is zeer geschikt als u geen behoefte heeft aan extra opties. Er is geen loadbalancing, en laden met zonnepanelen is niet mogelijk.

 

Voor alleen opladen is de Wallbox een prima laadstation met een mooi design.

vanaf €1249,- excl BTW

Tesla EU Gen 3 - laadpaal monteur

Tesla Wallconnector Gen 3

Prachtig laadstation wanneer u in het bezit bent van een Tesla. Het nieuwste model is de Tesla Wallconnector Gen 3.

De Wallbox beschikt over WiFi waarmee het laadstation automatische updates uitvoert en een handige app waarmee u eenvoudig het verbruik kan inzien.

vanaf €1795,- excl BTW

zappi-myenergi-zappi-socket-3-fase-zwart-of-wit

Zappi type V2

Heeft u zonnepanelen en wilt u de auto hiermee opladen? dan is de Zappi V2 zeer geschikt voor u. Dit laadstation is prettig in gebruik en zeer geschikt om uw auto op te laden wanneer u energie opwekt met zonnepanelen. Er is standaard loadbalancing ingebouwd zodat uw meterkast is beveiligd bent tegen overbelasting.

vanaf €1795,- excl BTW

Alfen type S-line - laadpaal monteur

Alfen type S-line

De Eve Single S-line is ontworpen om werkelijk slimme functies voor thuis opladen te bieden. De compacte behuizing bevat een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden. Hij is beschikbaar als laadcontact, of verbonden met een kabel inclusief kabelopslag. 

vanaf €1695,- excl BTW

Alfen Eve Single Pro-line - Laadpaal Monteur

Alfen Eve Single Pro-line

De Alfen Single Pro-line laadpaal is een enorm toekomstgerichte lader. De laadpaal van Alfen heeft alle technologie hardwarematig in het product zitten: de lader is voorbereid op loadbalancing, 32A laden, Smart charging en verrekening. De Alfen lader is enorm betrouwbaar. Laadpalen van Alfen zijn van nederlande makelaardij.

vanaf €1895,- excl BTW

Graag komen wij langs voor
een offerte op maat.