Onze laadpalen

afbeeling voor onze laadpalen pagina

Ratio Solar

Deze volledig ‘Made in Holland’ lader voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voor laadpalen. Het design van het laadstation zorgt ervoor dat je altijd een plek hebt om je laadkabel op te hangen.

Naast dat de lader standaard is uitgerust met Dynamic Load Balancing* en de mogelijkheid om te laden op zonnestroom**, krijg je ook de gratis Ratio app zodat je altijd en overal toegang hebt tot je laadpaal.

vanaf €745,- excl BTW

IMG_9487

Wallbox

Het Wallbox Pulsar Plus laadstation is klein, compact en licht van gewicht. Dit laadstation kan vanaf 4000W laden met zonnestroom. De buitenkant heeft een moderne uitstraling. De laadpaal is eenvoudig te gebruiken waardoor deze uitstekend geschikt is voor thuisgebruik. De Pulsar Plus heeft een 5m. of 7m. kabel met Type 2 stekker en een fabrieksgarantie van 2 jaar.

vanaf €684,- excl BTW

IMG_9269

Tesla Wallconnector Gen 3

Prachtig laadstation wanneer u in het bezit bent van een Tesla. Het nieuwste model is de Tesla Wallconnector Gen 3.

De Wallbox beschikt over WiFi waarmee het laadstation automatische updates uitvoert en een handige app waarmee u eenvoudig het verbruik kunt inzien.

vanaf €500,- excl BTW

Laadpaal in Dronten

Zappi type V2

De Zappi V2 is zeer geschikt om de auto via zonnepanelen op te laden. Dit laadstation kan al vanaf 1400W laden met zonnestroom en is prettig in gebruik. Er is standaard Load Balancing ingebouwd zodat uw meterkast is beveiligd tegen overbelasting. Van hetzelfde merk is nu een thuisbatterij beschikbaar, zie ook www.deaccumonteur.nl

 

vanaf €915,- excl BTW

Alfen type S-line - laadpaal monteur

Alfen type S-line

De Eve Single S-line is ontworpen om slimme functies voor thuis opladen te bieden. De compacte behuizing bevat een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden. Hij is beschikbaar als laadcontact, of met een vaste kabel inclusief kabelopslag. 

vanaf €799,- excl BTW

Alfen Eve Single Pro-line

Het Alfen Single Pro-line laadstation is een  toekomstgerichte lader. In dit laadstation is hardwarematig alle   technologie  in het product aanwezig: de lader is voorbereid op Load Balancing, 32A laden, Smart charging en verrekening. De Alfen lader is erg betrouwbaar. Laadstations van Alfen zijn van Nederlandse makelij.

vanaf €1040,98,- excl BTW

Graag komen wij langs voor
een offerte op maat.