Tesla Wallbox Gen 3

De Laadpaalmonteur | Onafhankelijk advies & installatie

Eigenschappen Wall Connector

Snelheid

De Wall Connector is compatibel met Model S, Model 3, Model X en Model Y. Hiermee neemt per uur laden het bereik met maximaal 77 km toe, bij een maximaal vermogen van 16,6 kW bij Model S of X en gebruik van een driefase-aansluiting met een stroomsterkte van 48 ampère (3x16A). Deze waarde is afhankelijk van het model.

Gemak

De Wall Connector is geschikt voor de meeste elektrische installaties in huizen dankzij aanpasbare vermogensniveaus voor verschillende soorten lichtnetaansluitingen en stroomsterktes. Deze veelzijdigheid maakt installatie in de meeste huizen, appartementen en bedrijfspanden mogelijk. Dankzij de lichte (7,3 meter) lange kabel kan de Mobile Connector in de auto blijven.

Connectiviteit

Door de Wall Connector aan te sluiten op een lokaal wifinetwerk kan deze draadloze firmware-updates ontvangen en zijn diagnose op afstand en tracking van gebruiksgegevens mogelijk. Firmware-updates worden automatisch naar de Wall Connector verstuurd om de gebruikerservaring te verbeteren en nieuwe functies mogelijk te maken.

Power Sharing

Power Sharing is ideaal voor huishoudens die meer dan één Tesla tegelijkertijd willen opladen, maar die mogelijk niet genoeg stroom hebben voor meerdere elektrische circuits. Met deze functionaliteit kunnen maximaal vier Wall Connectors de stroom van één circuit delen en uw voertuigen met voldoende vermogen opladen.

Uw keuzeMaximaal oplaadvermogen op basis van de capaciteit van de auto en de instellingen van de Wall Connector
230 V één fase 400 V drie fasen,
Model 3 en Model YkW (32 A) 11 kW (16 A)
Model S en Model X7,4 kW (32 A) 16,6 kW (24 A)

Graag komen wij langs voor
een offerte op maat.